mandag 18. juli 2011

56 dager igjen til valget: Senterpartiet gjør en forskjell


Vi i Senterpartiet går til valg med slagordet – "Det du treng, der du bur". Korte avstander mellom bolig, arbeidsplasser og service- og tjenestetilbud, bidrar til robuste og trygge lokalsamfunn. Vi i Sp vil sikre innbyggerne i de ulike bydelene et likeverdig tjenestetilbud.
Vi i Senterpartiet vektlegger lokaldemokratiet og den lokale beslutningsretten helt ned til bydelene. Om Sp kommer til makten i Bergen, skal bydelsstyrene gjenopprettes i alle bydeler. Politiske beslutninger skal tas der du bor. Vi vil drive Bergen billigere ved å avskaffe byrådet og i stedet ha formannskap. I tillegg til Bergen er det bare Oslo av kommunene som har byråd.
Fra 2007 til 2009 økte Bergen kommune sine frie inntekter med 1550 millioner. Aldri har så stor andel av kommunen overføringer til kommunene vært frie inntekter. Dette viser at den rødgrønne regjeringen har prioritert oss i Bergen og lokaldemokratiet.
Det er viktig for Bergen at Sp er godt representert i bystyret. Vi betyr en forskjell. Selv om Sp bare har hatt to representanter denne perioden, har vi gjort jobben og satt vårt tydelige preg på debatten om sakene i bystyret.
Vi satser på et enda bedre Senterpartivalg i september - til beste for Bergen og bydelene. Gir du oss vår tillitt, lover vi å tale din sak også i neste periode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar